Marijina legija – Komicij "Gospa Snježna", Petrinja

Obilježen dvjestoti sastanak prezidija Kraljica apostola Kravarsko

U subotu 16.ožujka održan je dvjestoti sastanak prezidija Kraljica apostola iz Kravarskog. Obilježba je počela misnim slavljem kojeg je predvodio domaći župnik Siniša Blatarić.

Uslijedio je dvjestoti sastanak na kojem su uz duhovnika prezidija velečasnog Sinišu Blatarića članove prezidija s.Maru, b.Stjepana i s.Biserku sudjelovali brojni molitveni članovi, donedavna članica prezidija s.Ivana koja se prije nekoliko mjeseci udala u Petrinju.

U svom je nagovoru velečasni Blatarić pohvalio rad prezidija iz Kravraskog. Također je pozvao sve molitvene članove da se odvaže i postanu aktivni jer vrijeme koje poklonimo drugima nije izgubljeno već dobiveno. Izrazio je nadu da će prilikom proslave 400.sastanka prezidij imati dvostruko više članova.

Svjedočanstvo o ulasku u Marijinu legiju imala s.Mara
Na sastanak se odazvali molitveni i aktivni članovi
b.Stjepan je podijelio kviz aktivnim i molitvenim članovima

Svjedočanstvo o svom ulasku u aktivno članstvo Marijine legije dala je predsjednica prezidija s.Mara. Nakon sastanka uslijedilo je opušteno druženje. B.Stjepan je pripremio kviz znanja o Marijinoj legiji. Bile su dvije razine težine, jedna za aktivne članove, druga za molitvene. Kada se kviz ispravljao bilo je zabavnih trenutaka oko komentara pojedinih odgovora.

Facebook Comments