Marijina legija – Komicij "Gospa Snježna", Petrinja

Legionarsko obećanje s.Hane

 

U subotu 27. listopadan nakon cjelodnevne duhovne obnove za prezidije Marijine legije iz Petrinje, koja je održana u Viduševcu, u organizaciji prezidija “Kraljica proroka” dan je završen zajedničkim sastankom u pastoralnom centru župe Sv. Lovre u Petrinji. U dvorani prepunoj legionara s.Hana iz prezidija “Kraljica proroka” položila je legionarsko obećanje Duhu Svetom.

Na sastanku su prisustvovali i vlč. Marijan Štingl, predsjednik komicija “Gospa Snježna” Petrinja b.Vlado, članice novoosnovanog prezidija iz Novog Farkašića njezina zemaljska majka s.Dubravka i prijateljica s.Katica, Hanina sestra na kvadrat s.Inga iz prezidija “Vrata nebeska” te posebna gošća s.Zdenka koja je aktivan član ML u Osijeku. Presretna je što je s nama na ovakvom događaju i zahvalna je Gospi što je sve uredila da baš danas dođe u Petrinju na zajednički sastanak, a osobito na obećanje. Smatra da je Marijina legija u Petrinji najjači ogranak legije u Hrvatskoj, a posebno je pohvalila naš rad. 

Na kraju sastanka pod razno najavljeno je hodočašće komicija “Gospa Snježna” Petrinja u Svetište “Gospe od Utočišta” u Aljmašu i Osijek te nova širenja Marijine legije u Donje Kukuruzare i Hrvatsku Kostajnicu.

 

 

Facebook Comments